Onkologen

onkologen

Välkommen till onkologimottagningen! Kontakta oss via internet med hjälp av e-tjänsterna. Här loggar du in i våra e-tjänster. Vill du hellre ringa oss? Våra telefonnummer står högst upp på sidan. Telefonnummer till arbetsterapeut, dietist, kurator och sjukgymnast/fysioterapeut hittar du på sektionen för. Onkologen utreder och behandlar olika tumörsjukdomar. Vi erbjuder flera olika typer cellgifter, antikroppar och andra läkemede. På vår mottagning finns bland annat sjuksköterska, specialistsjuksköterska i onkologi och läkare. Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt. Raynauds sjukdom du har giltigt frikort för sjukvård är förnyelse matsedel strömstad recept kostnadsfritt. Kungsträdgårdsgatan 8 genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 88 av Källa: Telefonnummer och Öppettider 44 63 Telefontid idag: Vi behandlar patienter med fastställd cancersjukdom. Vi har cirka medarbetare. Kostnaden blir då 88 kronor om det är färre än tio kopior.

Onkologen - helt naturlig

Närmsta busshållplats är Klintvägen för lokalbuss linje 9, 6 och flygbussen. Strålbehandlingen har två linjäracceleratorer och ger strålbehandling till de patienter i länet som är i behov av strålbehandling samt till patienter från Jämtlands län enligt en regional överenskommelse. Kontrollera att du angett rätt adress i formuläret. Större karta och reseplanerare. Nå oss via Internet:

Onkologen Video

Facharztcheck Hämatologie/Onkologie onkologen

Onkologen - kommer

Information och tjänster för din hälsa och vård. Kontakta mig Rådgivning Läs mer om tjänsten. Du slipper passa telefontider och kan göra dina ärenden när du vill och var du vill via Internet. Verksamheten arbetar utifrån en gemensam vårdfilosofi och värdegrund där stor hänsyn tas till patientens behov och önskemål. Avdelning 71 dagvård 3 Vi tar emot dig över 18 år med gynekologisk cancer, malignt melanom, ögonmelanom, sarkom och urologisk cancer. Motion och sjukgymnastik vid cancer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *