Bodrum turkiet

bodrum turkiet

Bodrum är för finsmakarna. Medan Alanya, Side och de andra stränderna i södra Turkiet lockar flest svenskar, och särskilt alla som gillar all inclusive, är Bodrum destinationen för dem som vill bo lite elegantare, festa lite mer sofistikerat och äta lite bättre. Sådan är i alla fall den allmänna uppfattningen. Letar du efter All inclusive-hotell i Bodrum, Milas? Jämför priser, läs omdömen och hitta snabbt ditt hotell på tsukuba-life.info Bodrum. Bodrum i Turkiet är landets charmigaste och mest mångsidiga kuststad. Resmålet passar alla slags resenärer mycket tack vare sina fina sten- och sandstränder, prisvärda shopping, underbara restauranger, anrika historia och livliga kvällsnöjen. bodrum turkiet

Bodrum turkiet - det

Inte långt härifrån ligger restaurangen Ayana, av många ansedd som den bästa på hela Bodrumhalvön. Mysig privat strand precis nedanför hotellet Hotellets privata strand är kantad av grönskande träd och här finns solstolar och parasoller. I Prag finns det många restauranger och ju närmre centrum ju dyrare. Från hotellets brygga tar du dig enkelt med båttaxi till centrum på fem minuter och det går lokalbussar, s. Hela familjen kan på kvällen promenera till Bodrums stad eller stanna kvar på hotellet för kvällsunderhållning. På promenadavstånd från marinan kan man även uppleva den kända veckobasaren som hålls på tisdagar och fredagar i närheten av buss stationen.

Bodrum turkiet - today announced

Vi möts av en man som parkerar bilen åt oss och sedan väljer vi mezes och fisk i kyldiskarna. Det ingår en middag på à la carte-restaurangen och den måste förbokas. Med ett bra hotell i Bodrum väntar en riktig skön och solig semester. Min sida Betala resan Tillval Favorithotell. Petersborgen som även innehåller ett stort marinarkeologiskt museum, mausoléet eller amfiteatern.

Bodrum turkiet Video

Sina Beach, Torba, Bodrum-halvön, Turkiet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *