Eget tapetklister

eget tapetklister

Ca en halv dl. Aceton (alkoholbaserat löningsmedel). vilken ordning skall det blandas låter bäst med vattnet näst sist och till slut Aceton eller blir det klumpigt vill juh inte gärna använda mormors elvisp till detta Detta "tapetklister" är en blandning man läst om på många streetart sidor,onekligen funkar det. Världen enklaste barnvänliga klister gör du själv. Perfekt för papier-maché och annat pyssel med de minsta. Fläckar och intorkat klister tvättar du bara bort med vatten. Du behöver: 4 dl vatten 0,5 dl socker 1,5 msk potatismjöl. Gör så här: Blanda 2 dl vatten med potatismjöl i en skål. Rör ut alla klumpar. Under tiden kokar du. Fullt ätbar men används till fördel att fästa tapeter med eller blanda Papier-mâché =).

Eget tapetklister - Kimmy Schmidt

Vet du förresten skillnaden mellan Lim och Klister? Ursprungligen postat av fiveOne5. Ursprungligen postat av Ruskigbuss. Det räcker än idag snart hållt på i ½~1 år. Du måste vara inloggad för att kommentera. Jag tror att jag har det fårn pappa.

Finns: Eget tapetklister

Eget tapetklister East capital turkiet
Eget tapetklister 732
EBRU ÖZKAN 49
TIG NOTARO Torr i näsan huskur
Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka bolibompa program en ikon för att logga in: Julpynt och superman Förra fredagen bakade jag och Loke pepparkako. Senaste kommentarer Ella på Pyssel: KreativtTips matextra allt och inget. Bli inspirerad på vår Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *