Stora brännbo

stora brännbo

Stora Brännbo är mötesplatsen mitt i Sigtuna med genuint skandinavisk atmosfär och en bevarad arkitektur från klassiskt tal. Endast 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala. Stora Brännbo Konferens & Hotell, Sigtuna: Se 31 recensioner, 60 bilder och bra erbjudanden på Stora Brännbo Konferens & Hotell, rankat #5 av 6 hotell i Sigtuna och med betyget 4 av 5 på TripAdvisor. Stora Brännbo Konferens & Hotell ligger i naturskön miljö mitt i Sigtuna, nära Arlanda, mittemellan Stockholm och Uppsala.

Stora brännbo - Settman

De lägsta priserna för din vistelse. Väljer ni att komma en eftermiddag så öppnar köket kl 18 och baren håller öppet till midnatt, så passa på att stanna på en matbit eller något gott att dricka efteråt! Här finner du bekvämligheten och den extra omtanke som gör din vistelse vilsam. Dessutom erbjuds även vegetariska alternativ, juldesserter, julgodis och hembakade bröd. Stora Brännbo är mötesplatsen mitt i Sigtuna med genuint skandinavisk atmosfär och en bevarad arkitektur från klassiskt tal. Samarbete med Biman — vi är med bi-drar till ett växande Sverige!

Stora brännbo - skillnad frn

I närheten Mitt i Sigtuna Klockbacken 10 minuters promenad Sigtuna marina 10 minuters promenad Sigtuna museum 13 minuters promenad Drakegården 13 minuters promenad Sankt Olofs kyrka 14 minuters promenad Sigtuna Golfklubb 37 minuters promenad Vassunda Golfklubb 9 km Märsta Centrum 10,4 km Arlandastad Golfklubb 12,3 km Köpcentret Eurostop 12,9 km Mer info om området. Eller måste du åka på arbete och är i behov av boende? Så hos oss finns det tid och färdiga konferenspaket för gruppstärkande aktiviteter, spa-behandlingar, smakupplevelser och mycket annat. Restauranger Stora Brannbo - restaurang som specialiserar sig på skandinaviska köket och serverar frukost, lunch, middag och lätta måltider. Skriv ett omdöme Omdömen Besökte Stora Brännbo med jobbet och tyckte att det var helt okej. TripAdvisor delar ut ett Certificate of Excellence till boenden, sevärdheter och restauranger som kontinuerligt får bra omdömen från resenärer. stora brännbo Bridgit mendler bidrar till ett stort personligt engagemang som är en del av våra framgångar. Det innebär att vi uppfyller IACC: Tillsammans med övriga konferens- och hotellanläggningar inom Destination Sigtuna har vi valt Biman som samarbetspartner för vårt hållbarhetsarbete. Fylla på kontantkort badrum Tillgänglighetsanpassat rum Befogenhet dusch. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Lämna en kommentar Klicka här för att avbryta svar. Har du lust att bara åka bort över en natt eller två?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *