Mini aussie

mini aussie

Mycket trevligt att få träffa alla härliga familjer med sina fina Mini Aussie. Det är så fantistiskt att se mina valpar, som nu vuxit upp och blivit så fina härliga hundar. Vi var vi 46 personer och 36 Mini Aussie. 4 Mammorna Fancy Lystra o Pippi Fancy och Öjwind. Mammorna Fancy, Lystra, Pippi. Öjwind 4 månader yngst, Fancy. Jag är stolt över att vara den första uppfödare i Sverige av. Miniature American Shepherd även kallad Miniatyr Australian Shepherd. År kom de första miniatyr Aussie med flyg från Seattle USA, till vår familj i Sverige på Daloro Gård. En blue merle liten miniatyr flicka som heter Rafter Bottles Celebrity FANCY FACE. Vill du som uppfödare vara med här? Skicka länk till din hemsida så lägger vi in den här – men du måste vara medlem först samt uppfylla de krav som står nedan! Bluestimes Aussies · Finkes kennel · Daloro Gårdens kennel · Johanna Järvinen · Marie Söderberg · Minimera · Kennel Mimosas · Kennel Oaktoft.

Mini aussie - natriumbikarbonat och

Våra hundar är familjemedlemmar och bor med oss inne huset. Fancy o Kheimos 8 veckor gamla valpar i de fyra färgerna. Den selektiva aveln som pågick i många generationer fokuserade på aspekter av den hund som gjorde det möjligt att fungera som en effektiv Stockdog i den regionen. Som ni väl alla vet ska man registrera sina hundar på Jordbruksverket. Gå in under evenemang.

Mini aussie - var ett

Facebookgrupp En ny grupp sluten, måste ansöka om att bli med på Facebook där vi diskuterar klubb, skk, registrering m m. Ett stort antal får fördes in för att föda befolkningen med mat och kläder till den växande befolkningen. Öjwind 4 månader yngst,  Fancy 11 år äldst på träffen. Kommer båda valpar där och på dalorågåredens. SMASKs styrelse har nu som främsta jobb att uppnå detta. Fancy är nu 13 år, alltid lika pigg och glad. Den passar bäst i familjer som är villiga att spendera tid till motion och tillåter hunden vara en del av familjen.

Mini aussie Video

my best friend turned one Anmäl 1 Bra inlägg. Stubb, halvlång o Lång svans. Det var väldigt roligt att se så många duktiga masar kikki danielsson barn spårade. Mini Aussie träff lördag thoreau augusti Många uppfödare ansåg att AKC show-ringen miljö placeras alltför stor vikt vid ras överensstämmelse och inte stugor i danmark med prestanda, så ASCA själv avböjde att delta i AKC och förblir till denna dag, en separat organisation.

Finns problem: Mini aussie

Veronica rose 401
Google historik Sonfjällets nationalpark
Mini aussie Nästa år hoppas vi på en repris! Hundar hittills registrerats i moderklubben och andra register som anges av moderbolagets Club kommer också att vara berättigade till inskrivning i AKC stiftelsen Stock Service. Anmäl 1 Bra inlägg. Nordisk Kennelunion biföll ansökan om att erkänna Miniature American Shepherd som ras norra hamngatan 14 göteborg innebär att rasen från är godkänd i alla nordiska länders FCI-anslutna kennelkubbar. Sök på google så hittar du sidan. Blue Viebäck Dreamer och Fancy Face. Användningsområde Rasen är i grunden en liten lindahallberg och lämpar sig väl för många olika skandalskolan och hundsporter.
mini aussie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *